Over ons

Timmer- en Meubelbedrijf S. Poeran is een klein, veelzijdig bedrijf dat zich richt op uniek vakwerk voor particulieren, bedrijven en instellingen.

Timmer- en Meubelbedrijf S. Poeran is bekend om zijn kwaliteit, service en flexibiliteit In voortraject, uitvoering en nazorg.

Tijdloze meubelen

Alles onder 1 dak

Wij maken zowel keukens als meubel- en interieurstukken voor woon-, slaap-, en kinderkamer. Maar ook ontvangstbalies en kleine winkelinterieurs.

Om tot een kwalitatief hoogstaand eindresultaat te komen is het belangrijk met eerste klas materialen te werken die bovendien het milieu tijdens het produceren zoveel mogelijk ontzien.

Timmer- en Meubelbedrijf S. Poeran vindt het belangrijk daar binnen het redelijke en werkbare aandacht aan te besteden.

We doen het samen

Onze klanten hebben over het algemeen al een duidelijke visie op wat ze willen. Vaak is er al een compleet ontwerp, maar ook een summiere schets of foto vormt een mooie uitdaging om tot een werkbaar ontwerp te komen.

Inbreng van de klant bij dit ontwerpproces is zeer gewenst opdat het eindresultaat een uniek en persoonlijk karakter krijgt.

Een "eigen" bed slaapt het best

Transparantie van begin tot het eind

U moet volledig tevreden zijn

Na de ontwerpfase volgt een offerte waarin een duidelijke omschrijving van het werk.

Na akkoord van de offerte start de produktie waarbij het voor ons belangrijk is goed te communiceren, zodat het eindprodukt volledig aan uw wensen voldoet.

Kom gerust eens langs.

Maandag t/m Vrijdag: 09:00 – 16:00 uur

© Copyright 2022 Timmer- en Meubelbedrijf S. Poeran . All right reserved.

Developed by Webcreative

Social